SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Information för dig som är anmäld till simskolan

Välkomna till Bollnäs Simsällskaps simskola!

 

Bollnäs Simsällskap är en aktiv förening som erbjuder simskola för såväl barn som vuxna, motionssim samt crawlkurser. Vi har utbildade och ambitiösa ledare varav många har varit engagerade i klubben under en längre tid.

 

I simskolans avgift ingår ett entrékort för barnet samt ett medföljarkort. Medföljande föräldrar går med sina barn genom entrégrinden och omklädningsrummen in i simhallen (inte genom dörren till kafeterian). Korten är giltiga en halvtimme innan simskolans start samt under den tid simskolan pågår. En representant från BSS kommer att finnas i Sporthallens entré vid kursstarten för att dela ut dessa kort.

 

För allas trevnad och för att hålla vattnet i bassängerna så rent som möjligt ber vi er att följa de hygienregler som finns uppsatta i omklädningsrummen på Bollnäs Simhall. Alla barn ska ha riktiga badkläder på sig i poolen. Vi påminner om att det råder skärmförbud i simhallens lokaler. Vi ber er att respektera detta.

 

Det är inte tillåtet att bada före eller efter simskoleklassen, om man inte köpt särskild entrébiljett i simhallskassan. Det är föräldrarnas ansvar att se till att barnen inte hoppar i vattnet före eller efter gruppens träningstid. I medföljarkortet/föräldrakortet ingår inte bad, utan det är endast till för att ni ska kunna hjälpa era barn i omklädningsrummet och följa dem in i simhallen.

 

Vi vill att ni föräldrar sitter på läktaren vid stora bassängen när simskolan pågår och hämtar barnen när den är slut. Om ni någon gång skulle behöva lämna simhallen vill vi att ni berättar det för ledarna.

 

Det pågår fortfarande en pandemi, så vi förutsätter att ni håller avstånd, endast en medföljande förälder per barn samt att alla stannar hemma vid sjukdomssymtom. Vi följer Folkhälsomyndighetens och Region Gävleborgs råd och restriktioner angående Covid 19 och uppdaterar vår hemsida med dessa.

 

Våra ledare rapporterar närvaron på simskolebarnen via sina mobiltelefoner i samband med att lektionen startar och har för detta fått dispens från det skärmförbud som tillämpas i Bollnäs Simhall.

 

Om ni har några frågor eller vill veta mer om våra kurser samt träningsgrupper är ni välkomna att kontakta oss på simskola@bollnassim.com. Vi har inget telefonnummer men vi kan ringa upp vid behov. Inga simskolefrågor besvaras av kansliet.

 

Med vänliga hälsningar

Bollnäs Simsällskap

 
Sponsorer